Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cunnilingus sub par.

Cunnilingus sub par
Du dåligt ger, bara tar
Spiller över din skam på mig
Det blir mitt fel att du inte kan slicka mig
Med tungan spetsig likt ett skärande blad
Försöker du kanske ge mig välbehag
Min lust fallerar, din erektion likaså
Men det är alltid mitt fel när det inte kan gå
Någonstans måtte det väl finnas en cunnilingus artist?
Som vet hur man behandlar en fitta, visst?
Ropa dennes namn! Hör nu min bön!
Jag far hela vägen dit med mitt ansade kön
Vi ligger i svält, min fitta och jag
Och längtar efter tillräckligt med välbehag
För att fylla min bägare så ekande tom
Att jag klarar mig tills häggen står i blom




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-06-04 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa