Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maskhål.

Som ett hål inuti
Slukar allt i sin väg
Jag har försökt att fylla det
Med mat
Vin
Droger
Projekt
Sex
Men allt bara ramlar ner i det bottenlösa gapet

Jag är utan värde
Jag är utan styrka
Jag är inte sedd

Jag är bara ensam




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-01 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa