Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek utom räckhåll


FÖRFÖRELSEN

Jag är kär i kärleken men du är inte den
Allt du är håller mig fångad i förförelsen
Varje gång du andas tar du mina andetag
Du ser på mig utan att röra mig och gör mig svag

Jag vill inte ha dig men jag vill ha det du är
Jag vill ha allting du ger mig när du inte är här
Jag vill att du går så jag kan börja sakna dig
Jag vill att du ska veta att du aldrig kan få mig

Du är kär i känslan av att aldrig fånga den
Kärlek är för någon annan men aldrig din igen
Du vill inte ha allt det där för allt den gör är att förstöra
Men du kan aldrig låta bli att förleda och förföra

Vi är som gjorda för varandra men vill inte veta av
Vill inte fastna i alla måsten, vilkor och krav
Jag ser på dig och ser nån annan som egentligen inte finns
Du skapar bilder i mitt huvud som jag imorgon inte minns




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 164 gånger
Publicerad 2015-11-21 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten