Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens makt


DET ÄR SÅ JAG ÄLSKAR DIG

Jag faller till marken
Du tar upp mig igen
Borstar av mig dammet
Och förintar förödelsen
För allting du gör för mig
Det är så jag älskar dig

Du lever på hoppet
Jag hoppas inte alls
Du omges av värme
Hos mig är allt kallt
För all energi som du ger mig
Det är så jag älskar dig

Jag ser allting svart
Du färglägger min vardag
När jag vill ge upp
Så ger du mig kraft att ta nya tag
För all glädje du vill dela med mig
Det är så jag älskar dig

Du irrar bort dig
Jag tar dig tillbaka
Det här är en mardröm
Men du kommer snart vakna
Och vara en ledstjärna för mig
Och det är just så jag älskar dig




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-22 02:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om kärleken och livet!
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten