Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivkramp och självförakt


MEDIOKER

Jag skriver ner mina tankar på ett askgrått papper
Betraktar med missnöje och river orden i bitar
Gör ett nytt försök som även det går till evigheten
Ett mediokert försök att beskriva det obeskrivliga

Jag tänder en Lucky Strike och släcker lampan
Har fått nog av min närvaro för idag
Tankar fortsätter bilda meningar i mitt sinne
Jag gör ett mediokert försök att ignorera dom

Lampan glöder åter manande på mitt papper
Spegelblanka rader som väntar på att fyllas
Ge liv åt minnen som för längesen dödats
Begravts i ett mediokert försök till ett nytt icke jag




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-22 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten