Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVUNNEN KÄRLEK - haiku

Älskat ansikte

kärlek i förgången tid

mötte sålt hjärta




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-23 17:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ajdå, fint fångad haiku dock!
2015-11-24

  Rise Little One
Ett sålt hjärta...kanske inte värt att minnas allt i vissa fall.
2015-11-23

  Blomma-Stjärna VIP
"sålt hjärta" för tankarna på att ett hjärte-beslut som inte var så hjärtligt hade tagits... - - en annan tolkning som kom var att hjärtat kanske bara var "upptaget eller trolovat", då - när "älskat ansikte" mötte...
2015-11-23

    ej medlem längre
Ord som når in i minnets arkiv...
2015-11-23

    Dan Myrbeck
Har jag upplevt...

Bra beskrivet.
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP