Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad.

Att lätta mitt hjärta
att höra din röst!
Att en stund få falla
du tar emot.
Att en stund få vara barn
trots att jag själv är vuxen.
Att skratta och prata
att dela upplevelser.
Att bara få ringa
klar jag får -men endast minnen svarar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1152 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-11-22 15:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fina ord om saknad..
2016-04-14

  anits VIP
Vemodsvackert och längtansfullt skrivet!
2015-12-17

    ej medlem längre
Minst sagt berörande!
2015-12-15

  Siggesdotter
Andas melankolisk saknad....
2015-11-29

  Chawa VIP
Saknadens ord som känns... Berörande formar du orden...
2015-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt om längtan...
2015-11-24

    ej medlem längre
Vacker med en mantel av vemod..
2015-11-23

    Dan Myrbeck
Vemodsvacker
2015-11-23

  Lars Hedlin
Längtan i texten!
2015-11-23

  Eva Helene VIP
Välskrivet om saknad!
2015-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad!

"men endast minnen svarar"
2015-11-22

    ej medlem längre
Vemodsvackra är dina ord.
2015-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP