Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit solen aldrig når




Där bortom horisontens mörker
Vilar skuggorna i det förflutna

Dit når inte solens strålar

Där finns endast sorgens boning
Där vilar det onda i grottor av sten

Dit når ingen omtanke

Där är hatets och ilskans hem
Där gråter barnet sina blodstårar

Där finns livet aldrig mer




Fri vers av Cattis Rönn
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-04-25 09:58



Bookmark and Share


    carimba
tungt om hur svårt det kan bli om man inte lyckas lämna det gamla bakom sig, och se det med andra ögon. Det var den känsla jag fick när jag läste denna
2006-04-25

  DanSan
.


Starkt tungt och svart

bra diktat och funderat!!!

"Dit solen aldrig når"



.
2006-04-25

  noname_realmind
Starkt mörkt - och vackert.

"Där vilar det onda i grottor av sten"...
Så kan man också se på grottor!!
(Fast jag gillar grottor jättemycket...:))
2006-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Cattis Rönn
Cattis Rönn