Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tacksamheten som kom till slut


TACK FÖR...

Jag låg blödande på marken och såg döda stjärnor falla ner
Det lät som om vinden viskade, nu orkar jag inte mer
Jag kämpade genom livet tills jag föll handlöst mot min död
Tack för allt du gjort för mig, tack för allt ditt stöd

Du gav mig lust att leva när jag ville dö som mest
Tack för att du var den som trots allt känt mig bäst
Jag har så svårt att förklara hur jag känner för dig
Tack för allt det tålamod som du har visat mig

Du är den som alltid funnits där när allting varit svårt
Tack för att du förvandlade mitt helvete till vårt
Du lät mig landa i din mjuka famn så jag slapp falla hårt
Tack för att du förvandlade mitt helvete till vårt




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-23 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten