Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En evig romantiker


TRUBADUR

Två darrande svaga ben på väg mot dig
Du står och pratar med nån och har ännu inte sett mig
Så viker jag av, jag som var så säker på min sak
Erkänner mig besegrad, får göra det här nån annan dag

Mina drömmar ropar efter dig men det ekar tomt tillbaks
Kanske är det bara min röst som är för svag
Som en väckarklocka som ringt sin sista gång
En gammal trubadur som precis sjungit sin sista sång

Och jag står inte ut om jag inte kan få dig
Men jag vågar inte tro på att du vill ha mig
Min värld har börjat vissna och allt omkring mig dör
Fly din väg men du ska veta att ingen älskar dig som jag gör

Du är för vacker för någon som jag
Ändå kan jag inte sluta hoppas på
Att våra hjärtan synkroniserar varandras slag
Att det en dag kan bli vi två




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-23 05:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten