Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konsten att ha tillit till en lögn


RÖRELSER

Du försatte mig i trans
Allt du gjorde var ren magi för mig
I en värld där inget annat fanns
Levde jag ensam tills jag fick syn på dig
Du var som en morgon utanför ett fönster
I en röd liten stuga nere vid ett hav
Varje dag följde samma mönster
Du befriade mig från ett liv jag levt som slav

Och du sa till mig, följ mig genom livet
Gå i mina fotspår och låt våra rörelser synkroniseras
Och jag tänkte tillbaka på allt som jag övergivit
Och jag såg den väg jag valt fullkomligt pulveriseras
När du sa, allting kommer bli bra till slut
Trodde jag på dig

Du gav mig allt
Sånt jag aldrig trodde var för mig
Och överallt
Fanns det saker i min värld som påminde om dig
Inte så konstigt att jag till slut satt fast
I ditt nät precis där du ville ha mig
Du sa, du får stå ditt kast
I samma stund som magin runt omkring dig la sig

Och du sa till mig, följ mig bara lite till
Men dina fotspår hade suddats ut
Och jag hade glömt vad jag egentligen vill
Och när sen resan tog slut
Försvann du bort från mig lika snabbt som en dröm
Men fortfarande ville jag tro på dig




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-23 05:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten