Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vänta förgäves


FOREVER WAITING

You have me waiting
Does it mean I’m waiting on you
Sometimes I wonder if things was turned
What would you do

Don’t make me wait forever
I rather have you saying maybe than never
Love can be precious and it can be cold
I know I said forever but I’m getting old

But still I’m waiting
Because of a promise we made
Sure we were young and dumb but now were older
How much more time do I have

Tell me what would you do
If you we´re me would you let yourself free
I’m not a prisoner that’s not what I’m saying
I’m just afraid there’s no more time for waiting




Fri vers av Chriztian Wennersten
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-23 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chriztian Wennersten
Chriztian Wennersten