Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild som jag har på min dator funnet någonstans på nätet kommer ej ihåg var!


If you like me like you say

If you like me like you say

So come over and feel me strong

 

Don’t be afraid if someone is watching

We will change into something wonderful

 

Let us dance underneath the stars

Make love and be as fine as we ever are

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-11-23)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-11-23 12:12



Bookmark and Share


  Margit Grell
Vacker dans!
2015-12-02

  Fem hjärtan VIP
Ljuvlig dikt!
2015-11-24

  Angel of love
Så underbar.
2015-11-24

  Rise Little One
Att njuta av livet som är här och nu..
2015-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Vackra längtansfulla ord om kärlek och närhet!
2015-11-23

    Dan Myrbeck
Lovely!
2015-11-23

  Ingrid Trolle
En mjuk och
vacker dikt
till den perfekta
bilden
2015-11-23

    ej medlem längre
En ljuvlig dikt till en alldeles ljuvlig bild.
2015-11-23

  StinaJ VIP
Underbara ord...
We will change into something wonderful,
låter så hoppingivande
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin