Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bild från någon sida på nätet vilket jag ej kommer ihåg adressen till!


Allt det jag vill ha!

Allt det jag vill ha finns här

Sänder ut en önskan till världs alltet

 

Möter oss i olika skeden

Det vi ser är fragment av våra summor

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-11-23)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 235 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2015-11-23 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text om pusslet vi alla pysslar med..fin text
2015-11-25

  Fem hjärtan VIP
Livets pusselbitar.. Så svåra att hitta och få att passa ihop ibland.. Så väldigt fint skaldat!
2015-11-24

  Angel of love
Vi alla har våra hopp och önskningar som kan skänka värme.
2015-11-24

    ej medlem längre
Ja vi gör våra val, ibland passar dem utmärkt, ibland mindre bra.
2015-11-24

  ResenärGenomLivet VIP
Pusselbitar, ja...fint...
2015-11-24

  Magdalena Eriksson VIP
Fragment av våra summor eller gränsen för vår möjliga existens, val utifrån vår unika situation. Idag är jag en våg...
2015-11-24

  Maiah VIP
Fin önskan o tacksamhet
2015-11-24

  Sommarina VIP
Sant. Ögat ser men ser inte
2015-11-23

  Gisela Nordell
så sant
fragment av våra summor
2015-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Fragmenten är som bitar i livets pussel!
2015-11-23

    Dan Myrbeck
Ja...
2015-11-23

  Ingrid Trolle
Visst är det så.
Vi ser inte det som
ligger närmast till
och väljer fel väg
vid skälet.
Mycket bra skaldat
2015-11-23

    ej medlem längre
Kan skriva under på detta. Men det är ändå ett himla letande hela livet! Det är som om man inte vill se! :)
2015-11-23

  StinaJ VIP
Oftast finns det vi önskar inom räckhåll,
verkligen tänkvärd ord du förmedlar
2015-11-23

  bumerang
Och jag tänker att det gäller
Att verkligen öppna sina ögon för allt
Magiskt som finns runt omkring
Oss. ( måste skriva en text om att
Inte missa ögonblicket)
:-))
Tack för bästa inspiration!!!
2015-11-23

  aol
Så är det fragment blir summor av liv,bra skaldat,
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin