Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagboksanteckning 2007 Avd 35 Rum 21/1

 

Käre T

 

Sjukdomen tar mig närmare nu.

Kan du höra ljudet 

av mina andetag i universum.

 

Min kropp förbereder sig.

Den andas tyngre nu

när slutet nalkas.

 

Du är väl där

när jag kommer

och tar emot mig ?

 

Du har ju lovat det !




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-23 16:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
berörs
2015-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Blir blank i ögonen när jag läser din text!
Berör på djupet.
2015-11-23
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP