Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats rum

i mitt Hjärtas innersta rum där finns Du en plats bara för dig ...DU...

DU..finns i mitt hjärtas innersta rum.




Fri vers av rondell
Läst 309 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-11-23 22:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord rara
men få
talar ju
bäst till
den
tänkta då!




2016-05-11

  Ninananonia VIP
Mysig och fin :)
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell