Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta

Kan inte ta till mig mer av omvärlden
allt jag tar in leder till analyser
av hur jag borde vara
vad jag borde göra
borde förändra
borde låta vara

och att jag måste sluta bry mig




Fri vers av Ananas
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-24 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas