Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskådare

_________________

Livet går vidare

medan jag tittar på

 

Det är en

          märklig känsla




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-11-24 02:07



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Snygg betraktelse! Livet rusar förbi....
2015-11-26

  Lars Hedlin
JA bra där...Mycket starkt..varmaste kramen till dig <3
2015-11-26

    ej medlem längre
Ja, visst känns det så !
2015-11-24

  Maria Sundelin VIP
Känner igen mig
Kramar
2015-11-24

  Peter Stjerngrim VIP
Igenkänningsgraden är smärtsamt hög ...
- Själv söker jag hålla så god översikt som insikt kring det som jag bevittnar
för att inte riskera att gå fullständigt vilse den dag jag åter förmår inträda i livsströmmen igen ...
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP