Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagboksanteckning 2007 Avd 35 rum 21/2

 

Okey Gud,

du kan stänga av min kropp nu.

Släcka ner allt

jag är i alla fall färdig.

Klar med allt.

 

Du har ju redan satt 

en kniv i mitt hjärta

och vridit om hårt.

 

Jag ger dig min  tillåtelse 

ska du veta.

Jag ger upp allt.

Jag vill inte mer.

 

Jag vill inte leva mer,

hör du det ?

 

Så utmana mig

stäng av mig

släck ner.

 

Du har alla möjligheter nu

att göra en insats.

Var inte feg.

Come on,

jag är beredd !

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-24 14:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känsla som berör
2015-11-26

  ResenärGenomLivet VIP
Berörande att läsa...men livsviljan är stark, det är svårt att ge upp...
2015-11-24

    ej medlem längre
Din text spränger själva gränsen för text. När någon skriver med sitt blod blir orden 'liv' hur smärtsamt det än är. Orden beger sig ut ur sig själva och ingen, som inte är en ö, kan gå förbi oberörd. Jag är ledsen Margta, men Du vet vad jag menar. Din text gör oss till bara människor och det är det viktigaste: att 'människorgöra' människan.
2015-11-24

  Marita Ohlquist VIP
En mörk och tung text av en patient som inte orkar mer!
Stark text som berör.
2015-11-24

    ej medlem längre
Berörande..
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP