Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget mellan himmel och jord

 

 

Alla de som krigar, terroriserar och som förespråkar krig

och terror. 

 

En gång fick uppleva ödsligheten 

på nord och sydpoolen 

där himmel och jord går samman.

 

För där skulle

alla världens alla problem

bli ointressanta!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-24 17:21



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Stor eloge till denna underbara dikt.

Tänk om.....
2015-11-25

  Hanna Mari Wallin
Bra text som skapar eftertanke!
Gillar!
2015-11-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP