Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi skickar SMS på en varsin plattform någonstans i stan på väg åt varsitt håll


orden på pappersflygplanet




Utsikten är
rader på ett papper

du går över det
och kastar orden på det.

Dina ögon
och dina tankar

tillbaka upp
mot mitt fönster

mot mej och ned i min hand
och in i mina ådror
och upp i mitt huvud

Sedan kommer regnet.
Jag ser hur papperet
flyter runt

och hur du vikt

ett flygplan

av det

och kastat det
in under granarna

där det blåser

så det kan sväva
runt där

i timmar

innan orden tar slut




Prosa av Lars Gullberg
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-11-24 20:51



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord som svävar åt olika håll, bildar mening och blir en innebörd....
2015-11-26

  Nanna X
Mycket roligare med pappersflygplan än sms :-)
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg