Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tystnaden avbildad - ej photoshoppad


Medan tystnaden talade

Jag lyssnade
medan tystnaden talade.
Den hade ingenting
att säga
men uttryckte det väl.

Budskapet gick fram - och hem,
för jag fattade ingenting.

Nu visste jag ingenting.
Äntligen.

 




Bunden vers av Algotezza VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-25 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP