Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlighetens hav


Min längsta dag i livet,
var din kortaste dag,
dagen då du dog,
lämnade mig kvar.

Men ofta du tog mig i handen,
för att visa mig ditt hav,
dagen då du dog,
tog mitt hjärta i din grav.

Ja, dagen då du dog och i hjärtat du mig skar.


Vi tog nog allt för givet,
både jag och du,
vi ville leva livet,
ja, livet här och nu.

Men ofta du tog mig till stranden,
för att smaka av ditt hav,
dagar som försvunnit,
bara minnena finns kvar.

Ja, dagar som förfallit i oändlighetens hav.




Fri vers av Peter Romance
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-25 12:32



Bookmark and Share


  Amari
"Min längsta dag i livet,
var din kortaste dag,
dagen då du dog"

Fick rysningar... vad mer kan man säga...


2015-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt om sorg och saknad.
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance