Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Matteus 18:6


DESSA MINA MINSTA

 

Tystnad

skriker ordlöst

 

sänder dolda signaler

till barnens hjärnor

 

beskriver det

som väntar

 

från honom, frestare och förgörare

 

osynliga varningsrop

hörs i ögonen

 

att tiga innan

mörkret faller

 

alltid oförberett

ska deras vilja kväsas

 

när han med en

grandios gest

 

viftar bort dem

till sina rum

 

där de ska vänta

som staffagefigurer

 

klädda i sin rädsla

utan tårar

 

stumma

 

när mörkret faller




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-11-26 16:50



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
hemskt att vara barn i de huset
2015-11-27

  M.Eta
Skrämmande text!
2015-11-26

    Dan Myrbeck
Berörande. Bra.
2015-11-26

    ej medlem längre
Orden slår som en iskall hand mitt i magen.
2015-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Känner rysningarna stiga genom kroppen!
Bra skrivet.
2015-11-26

  Blomma-Stjärna VIP
sadism! - fruktansvärt vittnesbörd - och det händer och händer och händer igen
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP