Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Jag saknar ingenting, eller jo
Jag saknar bergen fjällen skogen
Likt frosten på morgonen försvinner jag
innan du reagerar

Hör du ropen?
Ropen bland träden
Ropen bland husen
Ropen bland neonljusen

Det är ropen från mitt inre
Ta mig tillbaks, ta mig tillbaks
Till tiden allt var bra




Bunden vers av Blodsmak
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-25 17:01



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Riktigt , riktigt känslofyllt, du skriver på ett " snyggt / flytande sätt" ..Grymt bra!
2015-11-26

    Marica Dahl
Det skriker vemod, saknad och längtan om hela texten!
2015-11-25

  Marita Ohlquist VIP
Det sista stycket är ett starkt avslut på en bra text!
2015-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Blodsmak
Blodsmak