Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två skepnader - hon

En känsla att beskriva
Fattas mig
Saknas mig

Saknar dig
Du fattas mig
Mina trehundramiljoner känslor
Spricker
Går sönder

Jag trasas samman och kastas runt
Kaos och panik
Som förr

Fast själv




Fri vers av Blodsmak
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-15 04:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodsmak
Blodsmak