Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Praktik på känslor

Jag gjorde det, igen
Nånting river i mig
Nånting vill ut härifrån
Känslor

För ovissheten
Mina tarmar vrider om sig
Själva
Tanken om honom

Äcklar mig
Förälskar mig
I hans mjuka händer
Helvete

Uppfriskande
Spännande
Stryptag för själen

Han är inte min att ha




Fri vers (Fri form) av Blodsmak
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-20 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodsmak
Blodsmak