Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan talar

04:31

Tänker på dig
Lite
Lite till

Avskyr rädslan
Älskar dig
Rädd för dig

Räddar du mig?
Hör av dig

Snart




Fri vers av Blodsmak
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-01-15 05:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blodsmak
Blodsmak