Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite till

Min rasande vulkan
Min underbara, okontrollerbara, rasande vulkan
Helvete

Hon har ett sådant fantastiskt språk
Jag bara kan drömma om
Hon var trasig, vägrade
Låta mig
Hjälpa

Återanvända tankar
Om och om igen
År har passerat
Men jag står
Kvar

Om bara lite till
Orkar hon nog
Mig




Fri vers av Blodsmak
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-01-15 06:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det tycks finnas en passionerad kvinna någonstans, både i verkligheten och i ditt sinne. Grattis till denna fantastiska bekantskap!!
2019-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Blodsmak
Blodsmak