Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror att du blir min

Sorgen färgar dina ögon.

Din klänning,
hela du,
du passar inte in,

Ändå lyser du upp hela min värld,
med för glad mun,
för korta naglar,
för moderna skor.

Teckningar skissade med olagliga pennor, ¨
gjorda bara för mig.

Sönder spräckt hjärta , som du inte ens någonsin lyckats läka själv.

Fel ord, fel tidpunkt.

För långt hår,
fel sminkade ögonbryn.

Ciderburkar lagom uppdruckna, perfekt uppknäppta.

Telefonsamtal, försena tider.

Parfym, så rätt,
smak så fel.

Olagliga önskningar, förbjudna att slå in.

Dina ögon talar till mig
- Jag tror att du blir min.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-26 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann