Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anagram


Kärleksskalv



Kramen du gav mej

fick marken att skälva,

föll pladask för dej,

kapslad av ditt hjärta.




Fri vers av Peter Romance
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-26 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance