Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna bild fanns på min egna Dator!


Värmen den sprids!

Sitter här och tänker

På dig fina du

 

Värmen den sprids

Med dig känns det tryggt

 

Känns så gott att veta

Att just du finns

 

Som i sången måste ringa C

du får mig att le

 

Orden som lockar

En färd till vackert rike

 

Samtal natten lång

Känns som en vacker sång

 

Snart så får vi famnas

Känslan får mitt hjärta att slå

 

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-11-26)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 479 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-11-26 14:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och fint skrivet!
2015-12-03

  Teresia Ridell
Så härligt och varmt !
2015-12-01

  Siggesdotter
Fint om längtanskärlek....
2015-11-29

    ej medlem längre
Så vackert och fin skrivet!
2015-11-28

  Nannie
väldans fint skriftat
2015-11-28

  Tessii
Härligt och fint ordat
2015-11-28

  Ingrid Trolle
Åh, en sådan vacker
och ljus dikt med
mycket kärlek och
ömhet.
2015-11-27

    ej medlem längre
Gott, gott!
2015-11-27

  StinaJ VIP
Vackert om kärleken den underbara !
2015-11-27

  Sunlight
En genuin och varm kärleksdikt.
Fint skrivet!
2015-11-26

    Dan Myrbeck
Fina ord!

Zoooooooomar in bilden så att jag känner doften....!

/Poeten Ferdinand
2015-11-26

  louisegirl
Kärleksfullt och fint
2015-11-26

  Hanna Mari Wallin
Kärleken spirar och sjuder i dina varma och ömma ord.
2015-11-26

    ej medlem längre
Så kärleksfullt och fint!
2015-11-26

  Sommarina VIP
Åh så härligt! Postitvt och kärleksfullt. Den låten ja, känns igen ( C. fast med K)
2015-11-26

  KattenKin VIP
Säger som Marianne: fint om kärlek.
2015-11-26

  Marianne Räf
Fint om kärlek å tillit..
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin