Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild! Jag framför datorn 2015-11 (Copyright - © Lars Hedlin 2015-11-26)


Hej mina vänner!

Liten paus !

Hej mina vänner!

Jag tar en paus till efter helgen

Flyttar till ny lägenhet På Söndag

Och till ett helt nytt Liv

Ta hand om varandra

Önskar er en underbart fin torsdag

Samt hoppas att ni får en underbar helg

Varmaste kramen till er alla

Lars Hedlin <3

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 481 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-11-26 14:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag önskar dig allt gott
och hoppas du kommer att trivas
i din nya bostad! Kram
2015-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så trevligt med ny bostad...hoppas du får den hjälp du behöver...
2015-11-29

    ej medlem längre
Ett stort lycka till med den nya bostaden...önskar dig allt gott! kram
2015-11-28

  Lindha W Gustavsson
Önskar dig allt gott i världen!
2015-11-28

  Tessii
Lycka till med det nya, ta hand om dig
2015-11-28

  Alysse VIP
Önskar dig verkligen
allt gott vännen
Må lyckan bo hos dig
i ditt nya hem
kram
2015-11-28

  Ingrid Trolle
Stort lycka till med
nya lägenheten. Var
rädd om hela dig (även
ryggen) och mycket
välkommen tillbaka!!!
2015-11-27

    ej medlem längre
Lycka till och välkommen tillbaks!
2015-11-27

  StinaJ VIP
Grattis och lycka till med den nya lägenheten !!

Kram
2015-11-27

  bumerang
Så bra. Värsta lyckosparken
Då vet vi var du är när vi
Saknar dej. Kram!!
2015-11-26

  Maiah VIP
Oj vad spännande med ny lägenhet, lycka till med flytten
2015-11-26

  Sommarina VIP
Lycka till med flytten. Var rädd om ryggen
2015-11-26

  Gisela Nordell
Lycka till med nya Livet och lägenheten!
2015-11-26

    Birgersdotter VIP
Stort lycka till!!!!!!
2015-11-26

  Magdalena Eriksson VIP
Lycka till!??
2015-11-26

  Sunlight
Varmt lycka till!
2015-11-26

  Mia Popiana
Lycka, lycka, lycka till!
2015-11-26

    Dan Myrbeck
Största lycka till!
2015-11-26

  louisegirl
Lycka till vännen/ kram
2015-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Bara att gratulera!
2015-11-26

  Hanna Mari Wallin
tack för fin hälsning Lars
Detsamma önskar jag dig
ta väl hand om dig så länge.

Stor kram
2015-11-26

    ej medlem längre
Härligt att du har roliga saker framför dig! Vi hörs. Kram


2015-11-26

  Marianne Räf
Grattis å lycka till !
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin