Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I det oändliga"


Jag måste ad perpetuum

 

 

Längtar dig 

som öppnade min väg

Längtar dig

som öppnade min värld 

Längtar efter dig

som gav mig friheten

Längtar dig!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-11-26 15:41



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Väldigt vackert om längtan och hopp
2015-11-27

    ej medlem längre
Det kan ju inte vara vem som helst!?
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP