Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN FÖR ALLA ALLA FÖR EN

Vi är

de sista kvar
sjunger hon högt
och tömmer glaset

men först

sjunger hon : ska jag
träffa alla dom finaste på jorden
som är 7 miljarder i en tågvagn på väg

hem

Och på resan kommer dom flesta
att kastas av

för att de har fel
hudfärg

fel etnicitet

inte är tillräckligt svenskar
inte tillräckligt rena i Malmö

så fortsätter tåget fram
och på vägen samtalar de huruvida

de ska komma fram
på det enda rätta sättet

SÅ STOPPA TÅGET NU
ÄLSKLING DIT DET ÄR PŨVÄG

BREAKING THE LAWS
ANARCHY
MUSKETÖERS FOR ONE ONE FOR THE
MUSKETÖERS





Prosa av Lars Gullberg
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-26 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg