Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva flod av ord



Drömmarna reser
sina torn upp mot himlen,

där dansar fåglarna runt dom.

och från ett öppet fönster
ovanför gatan
hörs hennes ljuva flod av ord

och den tunna tråden av en harpas toner
klättrar på bitar av den himmel

som ingen ännu upptäckt

Just där, där den andra månen gömmer sej
blev jag en bit av hennes värld

Sedan försvinner den
ned i de undanskymda tågsystemen vidare ut i dunkel

Bortom allt det mina tankar kan tänka
mycket längre bort än jag någonsin kan förstå


Finns där en flod av ord jag vill gå med henne.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-11-27 09:44



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Väldigt vackert ordat!
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg