Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OSETT - haiku

Ett mysterium

fördolt för världens ögon

ryggsäcken tynger




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-27 15:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett mysterium som 'väger en Hel Del..
2015-11-29

  Rise Little One
Så är det med livet för vissa....Kanske det är det som gör att man blir en bättre människa...
2015-11-29

  M.Eta
Vissa lever ett tyngre liv än andra men visar det inte. Tänkvärd text!
2015-11-27

    Dan Myrbeck
Bra beskrivet.
2015-11-27

  Marita Ohlquist VIP
Vissa stenar i ryggsäcken är inte synliga för andra!
Bra skrivet.
2015-11-27

    ej medlem längre
Vår livshistoria bär vi ensamma.
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP