Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild eller 1000 ord

 

 

 

 

Det sägs att en bild kan säga mer än 1000 ord!

Så vill du inte ge mig en bild av dig

så ge mig 1000 ord som beskriver dig!

 

 

OBS!

TEXT MED RAM!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-11-27 12:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
God humor här
2015-12-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP