Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicket...

Var de ögonblicket..?
Ögonblicket och vår
Ögonkontakt..
Det var någe magiskt
i vårt ögonblick..
Något närmare de
Röda nyanserna.
Ett ögonblick av
Glödande hetta.
Något jag inte kan
sätta ord på...
En sådan kraft.
Kärlek är de rätt ord?...
Mmm.




Fri vers av The_eagle87
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-04-25 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_eagle87
The_eagle87