Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så bländande

Ditt vackra leende,
skiner Kärlek.
En sådan utstrålning.
Kanske med en
stark bindande
koppling.
Är det för tidigt?
Att nämna Äkta Kärlek.

Kan aldrig bli mer säker
på att det är
Äkta Kärlek jag känner.

Älskar Dig...




Fri vers av The_eagle87
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-05-20 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_eagle87
The_eagle87