Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lystret försvann

Att du bara lämnade oss.
Bara försvann,
men ändå är du med mig.
Det känns utom de
realistiska.
Att det bara kunde hända.
Trodde aldrig du skulle
Försvinna.




Fri vers av The_eagle87
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-05-20 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_eagle87
The_eagle87