Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mörka sidor.

...Livet...
Vad går livet ut på?
...Livet...
Upplevs som en lång
Repstege...
Med en hel del
motgångar...
Tur är att det även finns
medgångar...
...Livet...
Kan beskrivas som
Komplicerat...
Speciellt de mörka
sidorna...
Livet skulle bestå av enbart
Ljusa sidor...
...Livet?...




Fri vers av The_eagle87
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-06-12 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The_eagle87
The_eagle87