Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur olika det kan vara.


Telefon till telefon

Jag ringde till dej. Du är inte samma dej som jag skrivit om förut.
Du är en annan person.
Det ekade, mellan telefonerna. Min till din. Kan det ha varit din?
Kan det ha varit min?
Samtalet mellan våra telefoner, deras energinivåer och inte oss två.
Ringde så, till en annan dej. Där ekade det inte alls.
Berodde det på, att Din telefon, är sämre än min, eller batterimässigt?
Men samtalet som jag hade med dig som det lät bättre med; Rösten kändes klarare, och inga ekon, trots min låga batterinivå. Måste ha varit ett bättre samtal?




Fri vers av Mim
Läst 205 gånger
Publicerad 2015-11-27 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lysande text.
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim