Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriftblock

Håller i ett block.
Det hade kunnat vara ett stenblock med inskription, så ser jag det.




Bunden vers av Mim
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-11-27 19:24



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Hur ser du det
2015-11-28

    ej medlem längre
Ja, Du har verkligen överlistat den poetiska texten!
2015-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim