Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt alla

 

 

Natten kommer

livet tar en paus

vila från den alltmer närvarande verkligheten.

 

I nattens mörker i mörka sovrummet

utestänga från allt annat liv.

 

Bara sängen, ett lakan mot underlaget

en kudde och täcke att dra över sig.

 

Efter en natts sömn

och ett möte med en ny dag.

 

Men den den förbannade verkligheten

störde nattsömnen med alla drömmarna

då hjärnan försöker tömma på allt onödigt.

 

Jag sov i natt

men lika trött ändå!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-11-28 00:25



Bookmark and Share


  aol
Bra skrivet om hur det kan kännas när man vaknar lika trött som på kvällen innan
2015-12-01

  Blomma-Stjärna VIP
bra skrivet - högst igenkänningsbart - hur vi, ibland, mot vår vilja, inte klarar av, att vila
vi kan inte "lämna den förbannade verkligheten" och så blir vi snodda på
nattens välgörande drömmar!
- hoppas du får en god natt i natt!
2015-11-28

    ej medlem längre
Ja sov gott, men sov hela fm, det var en härlig sömn men kommer inte ihåg vad jag drömde....
2015-11-28

  anits VIP
Mycket bra skrivet om hur det kan kännas efter en natts sömn man är lika trött när man vaknar som bär man la sig för att sova!
2015-11-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP