Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lyckades lämna dig

Alltför länge
stannade jag
hos dig

Men jag har lyckats lämna dig

Med nakna knän
letar jag
bitar
från
hjärtat
du krossat

Men jag lyckades lämna dig

-

Allt jag
gjort
för dig
är
endast
atomer
du inte
längre
kan
parasitera


-Du älskade

-Jag älskade

Du försökte krossa mig

Men jag lyckades lämna dig


och
överlevde











Övriga genrer av helenita VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-11-28 19:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
mellan raderna förnimmer jag längtan
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP