Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista gången jag såg dig

Jag vet inte
om jag hade velat veta

Att det var sista gången jag skulle se dig

Jag hade inte orkat säga farväl till dig
Inte orkat se dig sjuk
Utan att kunna göra något

Men jag skulle sagt igen hur mycket jag älskade dig

Om jag vetat då
Att det var sista gången

Skulle jag aldrig slutat andats in
din doft
Skulle aldrig ha gått

Jag kan aldrig mer ligga i nåns armar
Känna sådan brand som du startade i mig


Som jag föll för dig då,
den första gången



Ingenting blev sig likt efter det
Ingenting blir nånsin det

Kanske jag velat få det ogjort.

För sent att ångra

Men inte att minnas
Men inte att längta













Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 46 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-13 17:58



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Full av längtan och omtankar
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP