Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig inte

Försök inte väcka mig
när jag somnat

Väck mig inte igen
till
sorgerna
till
smärtorna
till
den tysta
gråten

till
mödorna
till
slitet

till
flödet av de
oavlönade
känslorna

Irrationella

Onödiga
fastän
inristade

Väck mig inte
för då finns jag
redan
på en plats

dit
ingen når




Fri vers (Fri form) av helenita VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-14 15:11



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Berörande
2023-02-14
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP