Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser vinden i träden

Jag ser vinden i träden
Jag ser träden
Jag ser molnen

Solen
lyste nyss så klart från
en klarblå himmel

Mitt sinne är öppet

kvällen är här

Solen gick omärkligt förbi

Himlen är
mörkt djupblå

Mitt sinne är öppet,

undangömda
känslor
väller fram

Minnen av tårar och
sorger som slitit mitt hjärt itu

Alltför
många gånger

Ikväll syns allt

klart.

Jag ser vinden i träden








Fri vers av helenita VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2023-03-21 01:52



Bookmark and Share


  louisegirl
Mycket känslosamt!
Gillar di text, som blir närvarande i mig!
2023-10-26

  Monika A Mirsch VIP
Mjukt
böljar dina ord
följer mig till
samförståndets
rika ängar -
Tack!

2023-03-21

  SatansSon VIP
Du har känsla för detta hantverk Gillar
2023-03-21

  Kajan VIP
En närmast sakral känsla genomflödar denna text.
2023-03-21

  Maria Sundelin VIP
Så full av känslor
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

helenita
helenita VIP