Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag var den tjejen en gång

''Du betyder så mycket för mig''
Så hur kommer det då sig

Att du inte vågar se i mina ögon
När jag talar håller du för dina öron
Och tiden vi hade har du glömt bort
för någon ny tjej som du tycker är ''soft''
Men hon betyder egentligen ingenting
aldrig vara någon som på riktigt är din
det gör ont i mig för jag vet om
att jag var den tjejen en gång




Bunden vers (Rim) av Vissen
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-11-29 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vissen